mba_tekst_logo.png

Openingstijden:

klok

Maandag  : Gesloten
Dinsdag : 09:00 - 17:30
Woensdag : 09:00 - 17:30  
Donderdag : 09:00 - 21:00  
Vrijdag : 09:00 - 17:30 
Zaterdag : 08:00 - 13:00
Zondag : Gesloten
   
 

Privacy verklaring Mooi bij Anita

Mooi bij Anita neemt jouw privacy zeer serieus en zal informatie over jou (de betrokkene)  op een veilige manier verwerken en gebruiken. In dit Privacy Statement leggen wij je uit welke gegevens wij verwerken en met welk doel we dat doen. Daarnaast kun je in dit Privacy Statement lezen over jouw rechten met betrekking tot onze verwerking van jouw persoonsgegevens. We raden je aan dit Privacy Statement aandachtig door te nemen. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wie is Mooi bij Anita

Mooi bij Anita is een kapsalon  gelegen te Roden aan Kanaalstraat 5,ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder Mooi bij Anita

Hoe gebruikt Mooi bij Anita jouw gegevens?

Hieronder vind je een overzicht van de doeleinden waarvoor Mooi bij Anita persoonsgegevens over jou verwerkt. Daarbij is telkens aangegeven welke gegevens Mooi bij Anita voor dat specifieke doel gebruikt, wat de juridische grondslag is om die gegevens te mogen verwerken en hoe lang de gegevens door Mooi bij Anita worden bewaard. Om het overzichtelijk te houden,  hebben we alles gegroepeerd naar type gegevensstroom.

Dienstverlening, klantenbeheer en financiële administratie.

Doeleinde: Afhandelen klachten
Gegevens: NAW-gegevens, E-mailadres, Telefoonnummer, Gegevens die nodig zijn om de dienst te leveren, Gegevens die tijdens de dienst gegenereerd worden
Grondslag: Uitvoering van de overeenkomst
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde
Doeleinde: Verlenen van de dienst zelf
Gegevens: NAW-gegevens, E-mailadres, Dossiergegevens, Gegevens die nodig zijn om de dienst te leveren, Gegevens die tijdens de dienst gegenereerd worden
Grondslag: Uitvoering van de overeenkomst
Bewaartermijn: Zo lang noodzakelijk voor dit doeleinde
Doeleinde: Sollicitatie Gegevens: Naam, E-mailadres, Telefoonnummer
Grondslag: Gerechtvaardigd belang
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde 

Marketing

Doeleinde: Nieuwsbrief
Gegevens: Naam, NAW-gegevens, E-mailadres
Grondslag: Gerechtvaardigd belang
Betrokken belang: Commercieel belang
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde
Doeleinde: Social marketing
Gegevens: Naam, NAW-gegevens, E-mailadres
Betrokken belang: Commercieel belang
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde Hoe verkrijgen wij jouw persoonsgegevens? Mooi bij Anita heeft gegevens over jou in bezit, omdat jij die gegevens aan ons verstrekt hebt.

Wat zijn jouw rechten?

Onder de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming beschik je over een aantal rechten met betrekking tot jouw gegevens en de verwerking er van:

Inzage

Je kunt je eigen (persoon)gegevens altijd bekijken en zo nodig wijzigen. Als je de persoonsgegevens wilt zien die bij Mooi bij Anita zijn vastgelegd, kun je een verzoek tot inzage doen.

Wijzigen

Als je de veranderingen wilt aanbrengen in de persoonsgegevens die je hebt gezien naar aanleiding van een inzageverzoek en die je niet zelf kunt veranderen, kun je een verzoek hiertoe doen bij Mooi bij Anita. Je kunt verzoeken dat Mooi bij Anita je gegevens wijzigt, verbetert, aanvult, verwijdert of afschermt.

Beperken van de verwerking

Je hebt daarnaast, onder voorwaarden, het recht om Mooi bij Anita  te verzoeken de verwerking van je persoonsgegevens te beperken.

Recht van bezwaar

Als een bepaalde verwerking op grond van het ‘gerechtvaardigd belang’ van Mooi bij Anita of een derde plaatsvindt, heb je het recht om bezwaar te maken tegen die verwerking.